06 496 987 10 info@geeskuitadvies.nl
Selecteer een pagina

Diensten

Gees Kuit Advies ontwikkelt en zorgt voor een impuls aan uw plannen voor een groene en dynamische leefomgeving, nieuwe bedrijvigheid en inrichting van het landelijk gebied. De belangrijkste activiteiten van Gees Kuit Advies zijn innovatieve planvorming en proces- en bedrijfsbegeleiding, waarbij met meerdere partijen een gezamenlijk plan wordt ontwikkeld dat economische haalbaar én praktische uitvoerbaar is.

Proces- en bedrijfsimpuls: een vliegende (door)start

Gees Kuit Advies zorgt voor een (vliegende) start van een proces en zorgt voor de (bege-)leiding, coördinatie, aansturing en/of beheer van uw project, zelfstandig of als partner in een projectgroep. Net wat er nodig is. Voor zaken waar u een impuls aan wilt geven of is vastgelopen, is Gees Kuit Advies de aangewezen externe die het proces kan kantelen of vlottrekken. Gees Kuit Advies biedt ook interne bedrijfsbegeleiding om te komen tot een voor u passende koers, een verrassend ondernemingsplan en een goede start (is het halve werk!).

Onderzoek en innovatie-advies: licht op uw zaak!

Gees Kuit Advies doet onderzoek naar tendensen, wensen en ontwikkelingen in een bepaald gebied, branche of sector in het landelijk gebied. U kunt hiermee beter de mogelijkheden en het potentieel van uw plan of activiteit inschatten. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om sociale en ruimtelijke aspecten die invloed hebben op de economische ontwikkeling. Of een evaluatie, op basis waarvan u de koers kunt bijstellen.

Heldere communicatie

Voor uw communicatie en nieuwsuitingen kan Gees Kuit Advies zorgen voor heldere en eenvoudige rapportages, professionele publiciteit en pr. U kweekt hiermee meer begrip en belangstelling voor uw project. Gees Kuit Advies heeft oog voor kwaliteit en trends om het bijzondere en het noodzakelijke over het voetlicht van anderen te brengen.

Tevens verzorgt Gees Kuit Advies voor u film en fotografie met de RPAS (drone) voor communicatie-, monitoring- en inspectie-doeleinden.

Drone opnamen?

Bel Gees Kuit voor professionele beelden van uw project. Gecertificeerd onder ROC/JB-61
Dit is de uitgebreide officiële, uitgebreide vergunning voor het vliegen met een drone. Hiermee kunnen we tot 120 meter hoogte vliegen en langere afstanden bestrijken.

We maken niet alleen de opnamen, maar verwerken het beeld in producten als film, (interactieve) kaarten en complete presentaties. Tevens kunt u bij Gees Kuit terecht voor

  • luchtfoto’s en orthomozaïeken tot 2 cm pixelgrootte
  • 360 graden opnamen en ‘panorama-tours’ (airviews)
  • Live-stream beelden
  • Toepassingen voor Virtual Reality

CONTACT

Tel: 06 496 987 10

E-mail: info@geeskuitadvies.nl

linkedin-profiel van Gees Kuit

Gees Kuit foto